Rüyada başkasını avret yerini görmek

Rüyada başkasını avret yerini görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada başkasını avret yerini gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada karısının avret yerini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerini kıllı görmek borçların sonlandırılacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının avret yerini görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada annesinin avret yerini görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada avret yerini öpmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, mutluluk ve saadete rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün avret yerini görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hoş muhabbette olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments