Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek verdiği sözleri tutacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments