Rüyada sigara sarmak

Rüyada sigara sarmak işinde büyük başarılar alacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, malından ve parasından olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sigara sarmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada sigara sarmak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada sigara sardığını görmek artık daha dikkatli davranacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalettir.

Rüyada lahana sarması sarmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örgü ipi sarmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarık sarmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments