Rüyada ölüden sigara almak

Rüyada ölüden sigara almak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada ölüden sigara almak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulur.

Rüyada ölüden sigara almak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kurulu düzenin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle sigara içmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sigara vermek hastalıkların yakınına uğramayacağına, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek bundan hayır göreceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada ölü birine sigara vermek ne yöne gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments