Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek hem eğleneceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, alim ve bilge insan olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kısmetinizin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, borçlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments