Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek bunun için allah’a şükredeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek yarınlarına umutla bakacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, heveslerinin de azalacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, farklı şeyler deneyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments