Rüyada birini yüksek yerden atmak

Rüyada birini yüksek yerden atmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok zengin olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yüksek yerden atmak gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Rüyada birini yüksek yerden atmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments