Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak büyük bir borcun altına gireceğine, geçiminin güçleşeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Rüyada birini yüksek yerden atmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden baktığını görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek canın sıkılacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde mezar görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments