Rüyada yüksek yerden düşmek

Rüyada yüksek yerden düşmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı konuşturmalısınız.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kısmetin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek başarılarının her geçen gün artacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek pek çok kişiyi idare edeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments