Rüyada yüksek bir yerden ev almak

Rüyada yüksek bir yerden ev almak umutlarının bitmesine sebep olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde ev görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde ev görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, mesleğinde atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments