Rüyada ağlamak ve teselli edilmek

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada teselli edildiğini görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, fenalıkta bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek büyük bir yükten kurtulacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada teselli edilmek iyi şartlarda yaşayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada teselli vermek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayanı teselli etmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments