Rüyada arkadaşını teselli etmek

Rüyada arkadaşını teselli etmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını teselli etmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı teselli etmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını teselli etmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada teselli vermek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini teselli etmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments