Rüyada ağlayanı teselli etmek

Rüyada ağlayanı teselli etmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, büyük hatalar yapacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayanı teselli etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayanı teselli etmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada ağlarken teselli edilmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek iyi bir zanaatkar olunacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını teselli etmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birine teselli vermek hayallerine kavuşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments