Rüyada teselli edilmek

Rüyada teselli edilmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada teselli edilmek gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek hasta ise iyileşeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada teselli edilmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek günaha gireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını teselli etmek insanların hayır dualarını alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments