Rüyada birini karanlıkta görmek

Rüyada birini karanlıkta görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eşlerinin kapanacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Rüyada birini karanlıkta gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta yol bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık insan görmek girdiği işleri kaybedeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir evde olmak şansının kendisinden yana gideceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık pencere görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yeri karanlık görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıyı karanlık görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada karanlık bulutlar görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments