Rüyada karanlık insan görmek

Rüyada karanlık insan görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlar altında ezileceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işarettir.

Rüyada karanlık insan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada karanlık insan görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta insanlar görmek elindeki malların gideceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı karanlıkta görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta bisiklet sürmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, alım gücünün zayıflamayacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta düğün görmek zor günler geçireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işarettir.

Rüyada denizi karanlık görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta kaybolmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Rüyada karanlık koridor görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments