Rüyada karanlık bulutlar görmek

Rüyada karanlık bulutlar görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bulutlar gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık bulutlar görmek malına gelecek zarara, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bulut görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Rüyada gri bulut görmek rahat bir hayat yaşanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak sevilen bir işe ortak olunacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı bulutlar görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli bulut görmek güç ve kudret kazanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutlara değmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments