Rüyada karanlık bir evde olmak

Rüyada karanlık bir evde olmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, bol nimete kavuşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir evde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada karanlık bir evde olmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada karanlık bir eve girmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada eski karanlık ev görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir ev görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karanlık evde olmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulur.

Rüyada karanlık ev görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta ev görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada içi karanlık ev görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments