Rüyada karanlık pencere görmek

Rüyada karanlık pencere görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık pencere gördüyseniz:

  • Yardımlar alabilirsiniz.

Rüyada karanlık pencere görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereleri kapatmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden birinin girdiğini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada pencere camını kırık görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü pencere görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, evini ve ailesini unutacağına rivayet eder.

Rüyada pencerenin önünde çiçek görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden içeri bakmak belalara denk gelmeyeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereleri yıkamak işsizin iş bulacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments