Rüyada her yeri karanlık görmek

Rüyada her yeri karanlık görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, müşterilerinin çoğalacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada her yeri karanlık gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Rüyada her yeri karanlık görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine tabir olunur.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Rüyada her tarafı karanlık görmek amacına nail olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri sarı görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada her yeri su bastığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulur.

Rüyada her yerin yandığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, rahat nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments