Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, varolan borçların ödeneceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek onu darda bırakmayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Rüyada içki içen görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalettir.

Rüyada zorla içki içirmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek sağlığının da yerine geleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments