Rüyada ölü birini içki içerken görmek

Rüyada ölü birini içki içerken görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kısmetinin açık olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini içki içerken gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı içki içerken görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içen kadın görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip kusmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments