Rüyada içki içip kusmak

Rüyada içki içip kusmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip kusmak gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Rüyada içki içip kusmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet eder.

Rüyada içki kusmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek ve kusmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada içkiyi içmemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments