Rüyada babanın dövmesini görmek

Rüyada babanın dövmesini görmek korkularından kurtulacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, yeni işlere gireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada babanın dövmesini gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Rüyada babanın dövmesini görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak durulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada örümcek dövmesi görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah dövmesi görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek dövmesi görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta dövme görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanat dövmesi görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada melek dövmesi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments