Rüyada dövmeye çalışmak

Rüyada dövmeye çalışmak kasasının ağırlaşacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada dövmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada dövmeye çalışmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden dövme görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçici dövme görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi görmek güzel günler için yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövmeli kol görmek dertlerin aşılacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada ele dövme yaptırmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövme pilavı yemek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments