Rüyada birini çok zayıf görmek

Rüyada birini çok zayıf görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çok zayıf gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karnede zayıf görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Rüyada başka birini zayıf görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf not almak sıkıntıların bir anda biteceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf bir bebek görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf kurbanlık görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Rüyada zayıf insan görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, dünyasının iyileşmesine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü zayıflamış görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments