Rüyada eski eşini zayıflamış görmek

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, borç ödemeye, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini zayıflamış gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek mutluluğundan olacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinin annesini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada eski eşini öpmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, keyfe kavuşacağına yorulur.

Rüyada sürekli eski eşini görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşin ağladığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments