Rüyada başka birini zayıf görmek

Rüyada başka birini zayıf görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendisini keşfedeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, karanlığın biteceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birini zayıf gördüyseniz:

  • Yeni yetenekler edinmeniz veya verdiğiniz hizmetleri geliştirmeniz durumunda hayatınızı kazanma biçiminizde olumlu değişiklikler olabilir.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek şansının ve bahtının döneceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işarettir.

Rüyada başka birini zayıf görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini çok zayıflamış görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnede zayıf görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini zayıf ve güzel görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıf görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Rüyada çok zayıf insan görmek güveninin artacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments