Rüyada akrep dövmesi görmek

Rüyada akrep dövmesi görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, borçlanılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrep dövmesi gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada akrep dövmesi görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada bacakta dövme görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada dövmeli kadin görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada dövme yaptıran görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulur.

Rüyada adam dövme görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments