Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Rüyada vücudunda dövme görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta dövme görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada melek dövmesi görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunlarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada akrep dövmesi görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments