Rüyada birileri tarafından korunmak

Rüyada birileri tarafından korunmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, para kazanmaya yorulur.

Rüyada birileri tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada birileri tarafından korunmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Rüyada yılan tarafından korunmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada askerler tarafından korunmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından korunmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments