Rüyada köpekler tarafından korunmak

Rüyada köpekler tarafından korunmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, bereketin ve karın artacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada köpekler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada köpek tarafından korunmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada asker tarafından korunmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işarettir.

Rüyada erkek tarafından korunmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Rüyada askerler tarafından korunmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada melekler tarafından korunmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments