Rüyada dükkanı su basmak

Rüyada dükkanı su basmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, dara düşeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada dükkanı su basmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada evine su basmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisine basmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolu su basmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada su basmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasını su basmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine tabir olunur.

Rüyada odayı su basmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuna basmak iç huzurunun yerinde olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments