Rüyada bir yere imza atmak

Rüyada bir yere imza atmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere imza atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada bir yere imza atmak yeni malların alınacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Rüyada deftere imza atmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kağıda imza atmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bankada imza atmak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada zorla imza atmak işlerinin çok iyi gideceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada evlilik imzası atmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Rüyada evlenmek için imza atmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments