Rüyada yazılı kağıda imza atmak

Rüyada yazılı kağıda imza atmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kazanç ve kar getireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak kimse ile tartışmayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıda imza atmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kağıta imza atmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kağıda imza atmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş kağıda imza atmak yüzün güleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Rüyada bir kağıda imza atmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada imzalı kağıt almak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments