Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, işlerin yavaşlayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, insanların güvenini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı yerden kurtulmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada dar yerden kurtulmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden kurtulmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments