Rüyada dar yerden kurtulmak

Rüyada dar yerden kurtulmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, işlerin yolundan çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Rüyada dar yerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada dar yerden kurtulmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalettir.

Rüyada kendini dar yerde görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerde olmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada dar yerden çıkmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yerde sıkışmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet eder.

Rüyada dar bir yerde bulunmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments