Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak kendisi paralayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına yorulur.

Rüyada kapalı yerden kurtulmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada kapalı bir yerden kurtulmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yeni kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada kapalı yerde yüzmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı yerde kalmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kendini kapalı bir yerde görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kapalı bir yerden çıkmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Rüyada bir yerde kapalı kalmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments