Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ondan kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir yakınını görmek dolayısıyla geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, başarı için fırsatların artacağına inanılır.

Rüyada bir yakınını hamile görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalettir.

Rüyada hamile yakınını görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın birini hamile görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments