Rüyada yakın birini hamile görmek

Rüyada yakın birini hamile görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, işlerin kara geçeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada yakın birini hamile gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada bir yakınını hamile görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada yakını hamile görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak dünya malına doymak bilmeyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments