Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek yeni bir başlangıç yapmaya, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok yoğun çalışacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakını hamile görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakını hamile görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yakınından birini hamile görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada yakınını hamile görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada bi yakınını hamile görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada bir yakınını hamile görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments