Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınından birini hamile görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yakını hamile görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamile bir yakınını görmek gelir kaybedeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments