Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kurulu düzeni olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, görmediği yerlere gideceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını hamile görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yakınından birini hamile görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments