Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek kazançlı işlere girileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını hamile görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada bi yakınını hamile görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments