Rüyada ünlü bir erkeği öpmek

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ünlü erkek öpmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalettir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işarettir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments