Rüyada babasının zayıfladığını görmek

Rüyada babasının zayıfladığını görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayatından çıkaracağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada babasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek işlerin de hafifleyeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalettir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, riske atılacağına yorulur.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin zayıfladığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments