Rüyada tanıdığının zayıfladığını görmek

Rüyada tanıdığının zayıfladığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, ortak edineceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada tanıdığının zayıfladığını görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek işyerini kapatacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek düzenin kurulacağına, desteksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments