Rüyada timsah tutmak

Rüyada timsah tutmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, daha fazla kazanç getireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada timsah tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada timsah tutmak varlıklı kimse olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah kaçmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada evde timsah beslemek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahın saldırdığını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahla konuşmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzerken timsah görmek engel tanımayan biri olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments