Rüyada denizde timsahlar görmek

Rüyada denizde timsahlar görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde timsahlar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada timsahı denizde görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada denizde timsah görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde timsah görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına yorulur.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada denizde timsahlar görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz timsah görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments