Rüyada bir şehire gitmek

Rüyada bir şehire gitmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, gönlünce harcama yapmasına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada şehir dışına gitmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bir şehire gitmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak bir şehire gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gitmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada başka bi şehire gitmek insanlarla arasının açılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments